Deputatul Valerian Vreme, fost membru PDL, a decis să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, au declarat, marţi, pentru AGERPRES, surse politice.

Valerian Vreme a intrat în viaţa politică în 1998, înscriindu-se în Partidul Naţional Liberal, organizaţia Oneşti, iar din 2001 şi până în 2007 a ocupat funcţia de preşedinte al PNL Oneşti. În intervalul 2003 – 2005, a fost vicepreşedintele Comisiei de cercetare-dezvoltare şi IT a PNL. În ianuarie 2007, a fost ales vicepreşedintele PLD Bacău, funcţie ocupată până în luna decembrie a aceluiaşi an, când a devenit vicepreşedintele PDL Oneşti şi membru în Biroul Judeţean al PDL Bacău.

Între 2004 – 2008, a fost consilier judeţean la Bacău, iar din iunie 2008 a devenit consilier local la Oneşti.

PUBLICITATE

La alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008, Valerian Vreme a fost ales deputat de Bacău, pe listele Partidului Democrat Liberal.

În actuala legislatură, a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.4 Bacău, colegiul uninominal nr.6, şi este membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor şi al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana.

La 24 aprilie a demisionat din PDL, iar din 14 mai activează ca independent în Parlament. AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Cei din miscarea populara fac aceeasi greseala pe care au facut-o toate partidele primesc toti traseistii care nu-si mai gasesc locurile pe la vechile partide care se gandesc ca mai prind vreun mandat de parlamentar si pe urma ies la pensie . Pierderea este a tuturor ca partidele nu-si mentin verticalitatea ,sponsorizarea sa traiasca.

LĂSAȚI UN MESAJ