Din aceasta luna, angajatele Pietei Centrale, care asigura curatenia in spatiile de vânzare ale obiectivului, au ajutoare de nadejde. Asta dupa ce administratia pietelor a obtinut finantare de la primarie pentru achizitionarea a trei utilaje pentru spalat pardoseala.

Investitia s-a ridicat la circa 26.000 de lei, cele trei utilaje, produse in Austria, fiind nu doar un sprijin pentru salariatele pietei, ci vor face si economie la apa, detergent si…timpul de lucru. „Dintre cele trei masini care sunt folosite la spalat pe jos, cea mai mare se foloseste in hala de lactate, iar celelalte doua, mai mici, sunt pentru curatenia in zona producatorilor, in spatiul dintre alei.

Aceste achizitii erau necesare, intrucât, numeric, personalul angajat la maturat si curatat pietele este foarte mic. Or, astfel de utilaje le ajuta foarte mult pe angajatele noastre”, a declarat Vasilica Busuioc, seful Directiei Pietelor Bacau.

PUBLICITATE

Cele trei utilaje sunt, pe buna dreptate, bucuria angajatelor pietei care, de acum incolo, nu vor mai face smotru folosind matura, furtunul cu apa si restul ustensilelor, ci vor mânui cu eleganta noile utilaje. „E mai simplu si mai usor acum. Inainte, foloseam furtunul cu apa, era mai greu, plus ca ne lua peste doua ore sa facem luna hala de lactate. Acum, intr-o ora e gata tot”, ne-a spus Andreea Luminita Matache, una dintre angajatele pentru curatenie de la Piata Centrala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ