Polițiștii din Bacău au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania pe numele unui tânăr, de 25 de ani, pentru furt.

Polițiștii de investigații criminale au depistat, la data de 26 octombrie a.c., în urma unei descinderi domiciliare, un tânăr de 25 de ani, din județul Bacău, urmărit internațional la solicitarea autorităților judiciare din Germania.

Tânărul se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare germane, pentru săvârșirea unor unor infracţiuni de furt.

PUBLICITATE

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autoritățile din Germania.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ