16 iulie 2024
ActualitateUn viitor presedinte, in Onesti

Un viitor presedinte, in Onesti

Peste 4000 de onesteni l-au asteptat pe Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la functia de presedinte al Romaniei in alegerile care au loc in luna noiembrie. Mitingul electoral a avut loc in fata Primariei vechi din municipiul Onesti, unde au fluturat steaguri tricolore si albe (ale ACL) iar pe numeroase pancarte se putea vedea “Iohannis presedinte / Nu Ponta care minte!”.

In timp ce de pe toate strazile care ajung in centrul Onestiului au venit mereu simpatizanti ai acestui candidat – oameni de toate vârstele, un mare grup de tineri s-au aflat in fata scenei instalate, cu totii exprimându-si bucuria pentru prezenta lui Klaus Iohannis in municipiul de pe Trotus.El a fost intâmpinat de Constantin Lazar, presedinte al PNL Onesti, de Gelu Panfil, presedinte al PDL Onesti (ambii fiind co-presedinti ai Aliantei Crestin Liberale din municipiul trotusean). Aici Klaus Iohannis a fost insotit de importanti oameni politici (Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Ludovic Orban), de parlamentarii bacauani Ionel Palar, Dragos Luchian si Viorica Marcu.

Tudorita Lungu si Ionel Palar (co- presedinti ai Aliantei Crestin Liberale Bacau) au vorbit in deschiderea mitingului. “PSD-ul ne-a dat in judetul Bacau liderii care au stiut numai sa fure”, a declarat Tudorita Lungu, amintind ca “acest partid ‘a facut praf’ Onestiul, dovada fiind anii de inchisoare ce-i executa Corneliu Iacobov si Marian Iancu, vinovati ca ‘au terminat industria’ de pe platforma industriala de aici”.

Ionel Palar a chemat toti locuitorii Vaii Trotusului si din judetul Bacau la vot in ziua de 2 noiembrie pentru ca sa avem un presedinte demn iar Ludovic Orban a mentionat ca “pentru 54 de locuitori ai orasului Comanesti nu s-a putut retroceda o suprafata de padure de 247 hectare pentru care detin titluri de proprietate, gasindu-se in schimb 42 000 de hectare de padure (in valoare de 500 milioane de euro), pentru un mostenitor inexistent, fara nici un act! Faradelege Viorel Hrebenciuc si-a cerut partea sa, de 12. 000 de hectare de padure!”

Ludovic Orban a spus raspicat:”România nu este condamnata ca sa traiasca la fel ca azi in Onesti, fara locuri de munca- desi aici a existat o industrie puternica! – unde mincinosii, imbogatitii fara temei si prin abuz fac tot ceea ce vor”.

Mihai Razvan Ungureanu s-a adresat moldovenilor, mentionând ca “aceasta regiune care reprezinta o treime din România ‘se misca’ si il va da pe Klaus Iohannis presedinte pentru toti românii!”

Cu un discurs acid la adresa “pacostei PSD”, ce a transformat Moldova in regiunea cea mai saraca, Vasile Blaga a declarat:”Avem candidat, avem echipa – Nu va fie frica, Ponta si-ai lui pica!” Prin faptul ca a vorbit in mod firesc, accentuând situatia critica actuala, discursul lui Klaus Iohannis i-a bucurat pe onesteni.

“Când vorbim de Onesti iti vin in minte un oras cu o industrie puternica, ai carui locuitori sunt bine realizati, o scoala de gimnastica puternica. Unde sunt toate aceste lucruri? Cine vi le-a luat?”a intrebat Klaus Iohannis, gasind si un raspuns””S-au intâmplat aceste lucruri pentru ca România este prost condusa si trebuie sa schimbam felul cum este condusa”.

Candidatul ACL la presedentia României a mai declarat la Onesti:”In zilele de 2 si 16 noiembrie vom merge la vot sa ne alegem presedintele, care nu poate sa fie un om manevrat de ‘gasti de partid’. de structuri. El trebuie sa fie al tuturor românilor si daca Victor Ponta este un om manevrabil, eu sunt un om liber!”.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri