Marți, 06 octombrie 2015, la ora 10:40, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al Judeţului Bacău a intervenit în comuna Brusturoasa, sat Camenca, pentru o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată. La locul intervenţiei a fost descoperit un proiectil exploziv calibru 75mm.

La ora 12:40, muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.

La ora 17:10, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al Judeţului Bacău a intervenit în comuna Găiceana, sat Recea, pentru o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată. La locul intervenţiei a fost descoperită o grenadă defensivă de mână.

PUBLICITATE

La ora 19:00, grenada a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ