În după – amiaza zilei de 17 iulie 2013, în jurul orei 18.00, jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău au identificat o persoană care a sustras mai multe bunuri dintr-o boxă de la subsolul unui bloc de pe strada Carpati.

Jandarmii au oprit persoana în cauză, Vasile P. de 48 de ani din municipiul Bacău, fără ocupaţie şi cu antecedente penale.

Acesta a fost condus la sediul unităţii unde i s-au întocmit actele de constatare, ulterior fiind predat împreună cu bunurile identificate asupra sa lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

PUBLICITATE

S-a constatat faptul că acesta este presupus autor al unor fapte de furt anterioare în zone apropiate de locul respectiv – furturi de biciclete si obiecte casnice.

Jandarmii au identificat proprietarul bunurilor furate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ