Azi-dimineata, în jurul orei 02.30, poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie, au fost sesizaţi că, pe strada Stadionului, într-o scara de bloc, trei tineri fac scandal şi au spart geamurile de la uşile de acces în imobil.

La faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe Andrei S. de 19 ani, Eduard D., de 18 ani şi Adrian R. de 18 ani, toţi din Bacău, care erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-a stabilit că tinerii în cauză au tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă şi au distrus geamurile de la uşile de acces a unui imobil de pe strada Stadionului, au lovit cu picioarele în uşile locatarilor şi le-au adresat injurii şi ameninţări.

Cei trei tineri sunt cercetati pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ