Primarul Ilie Birzu a premiat, zilele trecute, trei doamne care au ajuns la venerabila vârsta de 100 de ani. Premiile au fost acordate conform unei hotarâri a Consiliului Local, care prevede câte 5.000 de lei persoanelor centenare.

De data aceasta, a fost vorba despre Elena Apetrii, Lucretia Lazar si Eugenia Balta, care au primit personal, de la primarul interimar, si câte un buchet de flori. Trei doamne cu povesti de viata bogate, care s-au nascut inca in timpul primului Razboi Mondial, si care au strabatut tot felul de regimuri politice.

Una dintre ele a destainuit cum si-a ascuns copiii prin transee, o alta a lucrat o viata la Cooperativa Agricola de Productie (C.A.P) si a concluzionat ca munca nu omoara pe nimeni, desi se descurca greu cu pensia de 340 de lei, iar o alta doamna a dorit sa sublinieze faptul ca nu a mâncat carne niciodata.

Toate cele trei doamne au în comun credinta si nadejdea, care le-au ajutat sa ajunga pâna în zilele noastre.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE