La data de 25 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au acționat pe raza municipiului Bacău și comunei Mărgineni pentru depistarea unor minori,bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 21 august a.c., trei minori cu vârste de 12 și 14 ani, în timp ce se deplasau pe strada Gării din municipiul Bacău ar fi acostat un minor de 13 ani, pe care, prin amenințări cu acte de violență l-ar fi deposedat de un telefon mobil.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

PUBLICITATE

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari!De pe aceeasi strada,acum vreo trei saptamani,fiului meu i s-a spart masina de unde i s-au furat tichetele de masa(21) si un pachet cu mancare.Recunosc,poate nu trebuiau lasate pe bancheta la vedere,dar spre dezamagirea mea politia nu s-a sinchisit sa ia macar o declaratie,iar a doua zi cand s-a dus la sectie a fost tratat cu o replica de genul”asta-i ala cu mancarea” si un zambet ironic.Copilul a plecat renuntand la declaratie.Asa ca,daca toti ne-am face meseria cu drag cu siguranta ca am reusi sa mai scapam de hoti,de puturosi,de corupti si de rai.Mereu se vor ivi altii,dar macar incercam.Lasa azi,lasa maine si uite asa ajungem de ne dau in cap.Inteleg ca paguba nu a fost mare(210 lei tichetele,30 de lei pachetul),mai mult a costat reparatia masinii,insa eu cred in proverbul”Cine fura azi un ou…..”.

LĂSAȚI UN MESAJ