Polițiștii au depistat și reținut doi tineri bănuiți că prin violență ar fi deposedat un alt tânăr de telefonul mobil. Bunul sustras a fost recuperat.

La data de 22 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au acționat pe raza municipiului Bacău și comunei Hemeiuș, pentru depistarea unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cadrul acțiunii au fost depistați și conduși la sediul unității de poliție pentru cercetări, doi minori de 16 ani și un tânăr de 18 ani, bănuiți de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 01.30, cei trei tineri se desplasau pe strada Neagoe Vodă. Doi dintre aceștia ar fi acostat un tânăr de 22 de ani și prin acte de violență l-ar fi deposedat de un telefon mobil în valoare de 650 de lei.

Tânărul de 22 de ani a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Bacău, fără a fi necesară internarea sa.

Telefonul sustras a fost recuperate și restituit persoanei vătămate.

Față de un minor de 16 ani și tânărul de 18 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați parchetului de pe lăngă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tăinuire.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ