Polițiștii rutieri au cercetat, la data de 15 octombrie a.c., trei evenimente rutiere cu consecinte grave, produse pe fondul indisciplinei pietonale.

Din primele cercetări efectuate, la locul producerii unui eveniment rutier, în localitatea Răcăuți, comuna Buciumi, a rezultat că un localnic de 37 de ani, care conducea un autoturism pe D.C. 124, a acroşat cu partea dreapta faţă a autoturismului o minoră de 7 ani, care s-a angajat în traversarea carosabilului în fugă şi fără să se asigure, din dreapta conducătorului auto.
Minora a fost transportată la Spitalul Onești pentru îngrijiri medicale și a fost transferată la S.J.U. Bacău, unde a rămas internată.
Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 15 octombrie a.c.,în jurul orei 19.30, Poliția Stațiunii Tg. Ocna a fost sesizată despre producerea unui accident rutier cu victime, pe strada Costache Negri din localitate.
Urmare a primelor cercetări effectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un tânăr de 21 de ani, din Moinești, care conducea un autoturism, pe strada Costache Negri, din Tg. Ocna , a efectuat schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi pătrunzând pe o stradă secundară, unde a surprins şi accidentat un bărbat de 83 de ani, care se afla întins pe carosabil.
În urma evenimentului rutier s-a înregistrat decesul bărbatului de 83 de ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au efectuat cercetări cu privire la un accident rutier cu victim, produs pe D.N. 2, în localitatea Valea Seacă.
Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 54 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism în localitatea Valea Seacă, a surprins și accidentat un localnic de 52 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat decesul pietonului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezulatatul a fost negativ.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ