Polițiștii din Bacău au ridicat în vederea confiscării peste 100 000 de țigaretede contrabandă și au indisponibilizat autoturismul folosit pentru depozitarea și transportul lor. Un bărbat, aflat la volanul autoturismului în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 25 octombrie a.c., in jurul orei 08:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au ridicat în vederea confiscării peste 100 000 de țigarete de contrabandă.

Bunurile accizabile au fost descoperite într-o autouitiliară oprită în trafic, pe D.N.2, in localitatea Bogdan Vodă, din judetul Bacău.

PUBLICITATE

La volanul vehiculului a fost identificat un constănțean de 46 de ani, iar din verificari a rezultat ca acesta transporta, disimulat în caroseria vehiculului, 5010 pachete cu țigarete cu timbre de acciză de Ucraina sau marcate necorespunzător

Cercetarile au fost preluate de politiștii de investigarea criminalității economice.

Tigarete 1

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, nemarcarii ori marcate necorespunzator, peste limita a 10.000 tigarete.

Fata de barbatul de 46 de ani s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore.

De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea autovehiculului si confiscarea celor 100 200 de țigarete.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ