Șoferii care tranzitează strada Carpați din Bacău sunt nevoiți să facă un mic ocol pe strada Violetelor. Mașinile sunt direcționate pe acest traseu pentru că pe o porțiune din strada Carpați se fac lucrări.

Șoseaua a fost spartă pe un anumit segment, iar acum sunt necesare lucrări de asfaltare. Cum pe strada Carpați se circulă pe un singur sens de mers, variata ocolitoare a fost cea mai bună soluție pentru a nu se închide circulația.

Această buclă va pune la încercare nervii multor șoferi care nu rezistă presiunii în zonele aglomerate și strâmte.

PUBLICITATE

Pe durata lucrărilor programate pe strada Carpați, traficul dinspre Piața Sud va fi preluat de varianta ocolitoare pe strada Violetelor și redirecționat tot spre strada Carpați, în apropiere de punctul termic nr. 11.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Don’ Scripat! Cand intra si strada asta,Carpati in remediere? Sa ridicati canalele,sa astupati gaurilea aparute dupa iarna,etc. Este o strada importanta,dat fiind interdictiile si sensurile unice din aceasta zona. Ca sa iesi de la blocurile de pe Frasinului,din spatele blocului turn,obligatoriu tre sa folosesti frumusica strada Carpati. Este un calvar pana te vezi la zona portii spitalului. Tre sa mergi precum melcul daca ai mila de arcuri,bucsaraie si altele. Fiind platitori prompti de taxe locale si tot felul de vignete,banuiesc ca tot asa de prompt ar fi trebuit sa apara si conditiile civilizate. Sau ziceti si domniile voastre ca tov. colonel Basescu(exprezidentul,bre): Vreti civilizatie? Carativa in occident. Zic si eu ca un bacauan ce ma aflu. Daca ar fi o lege ca populatia ,sa plateasca taxe functie de prestatia domniilor dv.,banuiesc ca nu s-ar aduna nici chior de firfiric in punga onor primariei. Pretentiosi bacauanii astia domle. Cu stima!

  2. Când se pun pavele pe trotuarele străzii Carpați?S-au realizat lucrări de asfaltare şi borduri pe toate străduțele şi ulițele,mai puțin pe această stradă, zic eu destul de importantă, pe care se fac anual găuri, şanțuri, fără a mai reveni niciodată la o formă civilizată…

LĂSAȚI UN MESAJ