In urma celei de a doua etape de repartizare computerizata in licee, si cei 50 de candidati nevalidati in prima etapa au fost inscrisi in liceele bacauane. Primul candidat este din Motoseni, are media de admitere 9.21 si a fost repartizat la Colegiul “Henri Coanda” Bacau.

Ultimul are media 4.41, a absolvit scoala din Ungureni si a ajuns la Colegiul “Gr.Antipa”. Cei 50 de candidati nu au fost repartizati in prima etapa deoarece nu au completat suficiente optiuni care sa permita incadrarea lor in vreo unitate de invatamânt.

In total au intrat in clasele a IX-a din liceele bacauane 5.216 absolventi de gimnaziu. 117 dintre ei au venit in liceele bacauane din alte judete. Intre 5 si 6 septembrie va avea loc o ultima etapa de repartizare pentru cazurile speciale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ