Primul loc este ocupat, ca si anul trecut de CN Gh Vranceanu, care a inregistrat ultima medie de admitere 9.30. Vranceanu este urmat de CN Vasile Alecsandri, cu 9,06 iar pe locul trei s-a situat anul acesta CN Ferdinand I, cu 9.04.

Vranceanu – 9.30
Alecsandri – 9,06
Ferdinand – 9,04

Pedagogic – 8,77
D. Cantemir Onesti – 8,06
Gr. Moisil Onesti – 8,42
Eminescu – 8,15

PUBLICITATE

Spiru Haret Moinesti – 7,65
CN Catolic Bacau – 7,64

Economic Bacau – 6,91

C Negri Tg Ocna – 4,79
Georgeta Cancicov Parincea – 4,65
Nadia Comanesci Onesti – 4,56
D Ghika Comanesti – 4,51
L. Tehn. Tg. Ocna – 4,47
Letea – 4,36
H. Coanda – 4,35
Petru Poni – Onesti – 4,32
L. Tehn. Onesti – 4,26
Gr. Cobalcescu Moinesti – 4,14
Elias Sascut – 4,13
Petru Rares Bacau – 4,11
Gr. Antipa – 4,10
D. Mangeron – 4.06
Lic. Tehnologic Darmanesti – 4,06

L Tehn Faget – 3.99 (la limba romana. La limba maghiara ultima medie este de 4,40)
CNV Karpen – 3,79
L Tehn. Rachitoasa – 3,72
Vlahuta Podu Turcului – 3,72
Gh Asachi Onesti – 3,68
A. Saligny – 3,63
Ion Borcea Buhusi – 3,59


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. consideram ca managerii colegiului letea ar trebui sa multumeasca calculatorului si greselii umane pt cativa elevi care in mod intamplator au ajuns acolo. acest fapt ii ajuta sa continue planul de distrugere sistematica a scolii (cu ajutorul inspectoratului ce ii confirma in functie de la an la an). speram ca inspectoratul sa se autosesizeze.un ultim semnal de alarma de schimbare a clicii intregi care a distrus aceasta scoala: manageri, membri CEAC etc.

  2. cum se poate ca la un liceu sa fie admisi elevi care au medii de 4,11 sau 3,69 ??? Acestea mai sunt licee ?? Va dati seama de calitatea actului de invatamant ?? ce au studiat acei elevi ,ce profesori au predat acolo ?? ma refer la scolile generale din care provin elevii !!! Nu cumva Basescu are dreptate ?? scolile scot TAMPITI !!! CE AU PUTUT SCRIE IN LUCRARILE DE EXAMEN ACEI COPII ??? se cheltuie banii dela buget pt a avea analfabeti cu diploma de absolvire de 12 clase !! RUSINE sistemului de invatamant romanesc ! O propunere ar fi ca media de absolvire a claselor 5-8 sa nu fie luata in calcul ,doar media de examen ! Sa se infiinteze scolile profesionale sau de meserii !

  3. Raspunsul rezida in cumetriile si aliantele politice facute de acesti incompetenti (inspectori scolari) cu alti incompetenti de la primaria bacau si din partidele politice de la putere.
    Da, asa este se cheltuiesc bani inutil de la buget pt ca acesti copii sa ajunga in cl a XII-a si sa nu poata lua bacalaureatul si asta numai ca profesorii de l;a aceste licee f slabe sa isi mentina catedrele, iar de calitatea invatamantului nu tine cont nimeni.
    Si pt a-i scolariza in scoli profesionale sau de meserii se cheltuiesc sume uriase, iar intrebarea este ca unde vor lucra cu meseriile invatate?
    Deci raul l-au produs deja hotii de guvernanti in anii de dupa revolutie, distrugand industria si economia tarii, prin urmare ei trebuie arestati si trasi la raspundere pentru ca acesti bieti copii si profesori nu vor mai avea unde lucra.

LĂSAȚI UN MESAJ