Vineri, 28 noiembrie, incepând cu ora 16.30 este programata sa se desfasoarea, la Central Plaza Bacau, festivitatea Topul firmelor 2014, organizata in fiecare an de Camera de Comert Bacau.

Topul Firmelor Bacau a ajuns la a XXI-a editie, reunind firmele din judet care au avut rezultate semnificative în domeniul si grupa de marime în care activeaza. „Evenimentul constituie o adevarata sarbatoare, în cadrul careia firmele participante primesc recunoasterea întregii comunitati pentru rezultatele obtinute – cifra de afaceri, profitul, locurile de munca nou create/sustinute, volumul exporturilor, a investitiilor, creativitatea, pentru contributia la dezvoltarea durabila a judetului Bacau si îmbunatatirea calitatii vietii cetatenilor sai”, a declarat Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert Bacau.

Firmele din TOP beneficiaza, printre altele, de promovare gratuita prin înscrierea în catalogul TOP-ul Firmelor Bacau si prezenta pe site-ul www.ccibc.ro, la sectiunea Business Directory.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. de fapt ce mai este camera de comert .o societate comerciala unde s-au aciuat niste profitori si belesc oamenii de afaceri.m-au sunat si mi-au cerut 1000 euro ca sa vin la balul oamenilor de afaceri ca cica sint pe locul1 si imi da o diploma.eu abia imi duc zilele de pe o zi pe alta.cu ce ma ajuta ei ? SPUNETI DVS.

  2. Smenarul de Simovici mai organizeaza o sindrofie pe banii altora. Angajatii CCI au salarii mizere pentru ca domnul presedinte sa huzureasca si sa ii sclavageasca. Oricum aceasta institutie=srl este absolut inutila. Sindrofia asta de prost gust se tot repeta dupa aceeasi schema…..cine doneaza e trecut in top.

LĂSAȚI UN MESAJ