Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bacău și Secției 6 Poliție Rurală Traian, au acționat la data de 29.08.2013 pe raza comunelor Mărgineni,Săucești și Traian pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de furt din locuințe.

În urma activităților desfășurate, polițiștii i-au identificat pe Iulian G., de 32 de ani, din comuna Traian și pe Adrian M., de 34 de ani, din comuna Mărgineni, suspecți în cazul unui furt din locuință de pe raza comunei Mărgineni.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că cei doi au pătruns prin efracție în noaptea de 26/27.08.2013 în locuința părții vătămate Iulian F., din comuna Mărgineni, de unde au sustras bunuri electrocasnice și materiale de construcție în valoare de aproximativ 4000 lei.

PUBLICITATE

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate pe bază de dovadă. Față de bărbații în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii infracâiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ