În ziua de 01.09 a.c., în jurul orei 21.30, plt. maj. Cărăbăț Daniel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, în timp ce se afla în afara orelor de program, a găsit pe o alee din municipiul Bacău un telefon mobil ce părea a fi pierdut.

Aflându-se în zona străzii Bicaz, în timp ce își parca autoturismul pentru a face câteva cumpărături la un magazin, subofițerul, cu vigilența caracteristică unui jandarm, a auzit în surdină un telefon care suna cu insistență în preajma sa.

Căutând cu atenție în zona respectivă, a găsit telefonul care începuse să sune iar pe o bordură de lângă un gard viu, subofițerul răspunzând pentru a stabili posibilul proprietar.

PUBLICITATE

Fapt care s-a și întâmplat, apelantul fiind chiar o vecină pe care proprietarul telefonului o rugase să sune în speranța că va răspunde cineva care a găsit mobilul.

Stabilind de comun acord pentru a ridica telefonul a doua zi de la sediul IJJ Bacău, persoana respectivă, D.I., o femeie din cartierul CFR, lucrător al Primăriei Bacău, îngrijitor spații verzi, a declarat că și-a pierdut telefonul în jurul orei 14.00, în timp ce desfășura activități specifice.

În urma verificărilor efectuate și a indicării cu exactitate a numerelor din agenda telefonică, acesteia i s-a predat telefonul mobil, jandarmul primind mulțumiri din partea persoanei respective cât și din partea conducerii inspectoratului pentru modul exemplar în care a procedat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ