La Central Plaza Bacau vor avea loc, in perioada 14-18 august, doua târguri, in organizarea Camerei de Comert si Industrie Bacau.

Manifesarea principala este Confintexpo 2013, unde se estimeaza ca vor ajunge peste 8.000 de vizitatori, si care ofera spre vânzare confectii, textile si tricotaje, incaltaminte, produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele si blana, articole si accesorii din piele, ciorapi si sosete, lenjerie de pat si de corp, covoare, mochete, perdele, produse textile pentru bucatarie si baie.

La cel de-al doilea târg organizat in aceeasi perioada si in aceeasi locatie se gasesc produse alimentare traditionale din diverse zone ale tarii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ