La Central Plaza Bacau sunt in plina desfasurare, pâna duminica, 18 august, Târgul de imbracaminte si incaltaminte si Târgul de produse alimentare, organizate de Camera de Comert prin Centrul de Târguri si Expozitii Bacau.

La Târgul de imbracaminte si incaltaminte sunt prezente, in calitate de expozanti, peste 50 de firme din intreaga tara, care prezinta si ofera spre vânzare o gama larga de produse la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, incaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, articole pentru copii, jucarii, cosmetice, bijuterii, artizanat.

La Târgul de produse traditionale se gasesc produse românesti de calitate, care provin de la micii producatori, precum sI din fermele si gospodariile taranesti: preparate din carne, brânzeturi, dulciuri, produse de patiserie, miere de albine, ulei de masline.

PUBLICITATE

Programul de vizitare este zilnic intre orele 10.00-20.00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ