Un barbat care a tras semnalul de alarma al trenului Mărăşeşti – Bacău s-a dovedit a fi cautat de politistii braileni, fiind suspect in patru cazuri de furt.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Serviciului Județean Poliție Transporturi Bacău aflați în patrulare în trenul R 5431 Mărăşeşti – Bacău, după plecarea din Halta C.F.R Siret, s-au fost sesizat din oficiu, despre faptul că trenul s-a oprit brusc în linie curentă, iar din tren a sărit o persoană de sex masculin care a fugit în direcţia Satului Galbeni, din comuna Nicolae Bălcescu.

Din verificări a rezultat că persoană în cauză a acţionat semnalul de alarmă in mod nejustificat, fapt pentru care după sosirea trenului in staţia C.F.R Bacău, patrula de poliţie, s-a deplasat în comuna Nicolae Bălcescu, unde polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din judeţul Brăila, bănuit de săvârșirea contravenției.

PUBLICITATE

În urma verificărilor efectuate cu privire la tânărul în cauză a rezultat că acesta se sustrage urmăririi penale, fiind cercetat de către polițiștii brăileni pentru patru infracțiuni de furt.

Totodată asupra acestuia polițiștii au identificat o tabletă cu încărcător și căști, bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru acționarea semnalului de alarmă şi a frânei de mână a vagoanelor pentru motive nejustificate de un pericol iminent pentru siguranţa trenului sau a călătorilor, cu amendă în valoare de 500 de lei

Tanărul a fost preluat de polițiștii brăileni pentru continuarea cercetărilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ