Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agăș au fost sesizați de către Constantin C. de 55 de ani, din comuna Agăș, despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în noaptea de 26/27.08.2013, în locuinţa sa și i-a sustras o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat și identificat suspectul stabilind că se numește Claudiu B., de 21 de ani, din comuna Agăş. Cu ocazia cercetărilor polițiștii au stabilit că acesta a pătruns în locuința lui Constantin C. cu scopul de a sutrage bunuri, însă a fost surprins de soția reclamantului, Elena C., de 52 de ani, căreia i-a aplicat mai multe lovituri pentru a-și asigura scăparea.

Elena C. a fost transportată la Spitalul Moinești pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

PUBLICITATE

Față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ