Un tânăr de 23 de ani din Bacău, urmărit internațional de autoritățile din Italia pentru tentativă la omor, tâlhărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor a fost depistat de polițiști în urma unei descinderi domiciliare.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Bacău au efectuat, la data de 31 martie a.c., o descindere domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Livezi. Polițiștii au depistat astfel un bărbat de 23 de ani, din municipiul Bacău, împotriva căruia a fost instituită măsura urmăririi la nivel internaţional.

Cel în cauză se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare italiene, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, tâlhărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

PUBLICITATE

Tânărul a fost reținut pentru o periodă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților de la Curtea de Apel Bacău, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Italia.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ