La data de 02.10.2015 orele 18:15, un echipaj de politie din cadrul Politiei Mun. Bacau, a depistat în flagrant un tânăr de 19 ani, din municipiul. Bacau, in timp ce conducea autoturismul pe str. Bd. Unirii din Mun. Bacau.

În timpul efectuarii controlului s-a constatat ca persoana in cauza emana halena alcoolica, fapt pentru care s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Jud. de Urgenta Bacau in vederea recoltarii de mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului, fapta prev. si ped. de art. 336 alin. 1 Cod Penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ