Polițiștii moineșteni au depistat, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, pe strada Fundătura Oituz, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,76 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificări polițiștii au mai stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din luna ianuarie 2015, iar conducătorul auto are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Băiatul nu e deloc băiat. Acum apx 1 an (august anul trecut ) i-a fost anulat permisul pe motiv de băutură și accident fără victime . Acum a făcut iarăși aceeași isprava pentru ca este oaia neagra a familiei . Mai avea 1 săptămână și dădea sala pentru un NOU PERMIS . Prostia se plătește . Acum circa 1 săptămână avea mai fugit odată de politie cu aceeași mașină tot beat în aceeași zona . Și vorbea despre ăsta cu o mare mândrie .
    Așa ca va-si ruga sa nu mai spuneți dealer ” sărac băiat ” și dește. . A cautat-o cu fără nu cu lumânarea . Ăsta e .
    Dacă te vezi băiat ești pedepsit

  2. Acum 4 luni a facut comotie cerebrala de la o la lovitura in zona capului . I-a fost interzis sa mai consume alcool si iatal … Scuze pentru textul de mai sus era dictionarul activat .

LĂSAȚI UN MESAJ