Un tânăr de 19 ani din comuna Cleja a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii bănuiesc de sustragerea a aproximativ 17.000 de lei din locuințele a doi consăteni.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat, la data de 14 octombrie, ca urmare a investigațiilor efectuate cu privire la furturi din locuințe săvârșite pe raza comunei Cleja, un localnic de 19 ani, bănuit de comiterea acestor fapte.

Din cercetările polițiștilor a rezulatat că tânărul în cauză, în luna mai a.c., ar fi pătruns în locuințele a două persoane, de 37 și 62 de ani, și ar fi sustras în total aproximativ 17.000 de lei.

PUBLICITATE

Față de tânărul de 19 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ