Sport Club Municipal Bacău, club fanion al Moldovei, cu o tradiție de peste 70 de ani de performanță derulează în parteneriat cu Primăria Bacău proiectul ”Susținerea modernă a sportivilor de top, filonul de aur al sportului de înaltă performanță băcăuan”

Acest program este destinat tinerilor talentați băcăuani și are în principal următoarele obiective:

– “generarea sportivilor de Top” și susținerea lor adecvată în vederea atingerii potențialului maxim sub culorile SCM și a Municipiului Bacău.

– cuprinderea unui număr cât mai mare de copii băcăuani în aria de selecție pentru practicarea diferitelor sporturi ca o alternativă la modul de viață sedentar, nesănatos, și promovarea unui stil de viață sănătos, disciplinat, centrat pe atingerea obiectivelor propuse și gestionarea optimă a situațiilor dificile – poate cel mai mare câștig pe care părinții, antrenorii, comunitatea îl pot oferi tinerelor generații.

Modele ca Doina Melinte – atletism, Monica Roșu – gimnastică sau Eusebiu Diaconu – lupte, și mulți alți performeri băcăuani de excepție, nu ar trebui să lipsească din “panoplia” mentală a celor care vin după noi.

Cele peste 10.000 de titluri de campioni naționali, 129 de medalii de aur la Campionate Mondiale, Europene și Jocurile Olimpice, 10 recorduri mondiale și multe alte trofee cucerite de clubul băcăuan sunt un imbold, o provocare și o responsabilitate pentru toți membrii comunității noastre.

Vă așteptăm în sălile de pregătire și în bazele sportive în vederea descoperirii forței interioare cu care fiecare dintre noi suntem înzestrați și folosirea ei spre binele nostru și a celor din jur.

Bacăul a fost, este și trebuie să rămână un centru de suflet și de referință al sportului românesc!

Acest program face parte din strategia SCM Bacău de dezvoltare a sportului, integrat în strategia MTS și a Primăriei Bacău pe domeniul sport.

„Acest proiect a fost realizat cu sprijinul Municipiului Bacău și a Consiliului Local al Municipiului Bacău”.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE