Obişnuiţi, probabil, cu MCV-urile pe drumurile naţional-europene, în ultima dimineaţă a lunii septembrie a.c., unii şoferi au avut parte de o surpriză: RADARE PE DRUMURILE JUDEŢENE !

Într-un interval de doar trei ore, pe 8 drumuri judeţene din judeţul Bacău, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză cu dispozitivele de măsurare a vitezei omologate, ocazie cu care 46 de şoferi au fost depistaţi cu o viteză mai mare faţă de cea maxim admisă pe un anumit sector de drum, 4 dintre aceştia fiind nevoiţi să tragă pe dreapta întrucât au apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie, depăşind 100 km/h în localităţi, fapt pentru care li s-au reţinut permisele de conducere.

Un exemplu semnificativ îl reprezintă conducerea de către un bărbat de 39 ani a unui autoturism cu viteza de 114 km/h în localitatea Boşoteni, com. Bereşti-Tazlău, conducătorul putând pune în pericol viaţa sau integritatea corporală a sa ori a altor persoane întrucât şi inspecţia tehnică periodică a autovehiculului era expirată încă din anul 2014.

PUBLICITATE

Acest gen de acţiuni vor continua…

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ