Cosmin Necula, deputat si presedinte al municipalei PSD Bacau, a organizat, lunea trecuta, o conferinta de presa in care a anuntat ca va propune Consiliului Local (CL) un proiect de hotarâre privind reducerea taxei de salubritate de la 12 lei/luna la 6 lei/luna, asta dupa ce va obtine semnaturile a peste 8.000 de bacauani.

Liberalii au reactionat, tot intr-o conferinta de presa. Cel care l-a atacat pe Cosmin Necula e Dragos Luchian, senator PNL, posibil contracandidat al social-democratului in alegerile pentru functia de primar al Bacaului.

Luchian l-a acuzat pe Necula de “populism”, “intoxicare a opiniei publice”, “demagogie”, aruncarea unei “teme nocive” in spatiul public etc.

PUBLICITATE

Suparat, deputatul PSD declara: “Ar fi mai bine ca, in viitor, Dragos Luchian sa propuna sa fiu executat in piata publica. Ar demonstra astfel ca e capabil de un gest barbatesc, fara sa mai fie instruit de Lucian Ciubotaru.”

Cosmin Necula afirma ca liberalii nu au inteles propunerea sa, care nu viza neachitarea facturilor catre firma care colecteaza deseurile, ci despovararea locuitorilor prin acoperirea unei parti din cost de catre Primaria Bacau.

“Eu le-am recomandat ca, in loc sa cheltuiasca banii pe traznai, sa-i foloseasca pentru a completa suma necesara asigurarii acestui serviciu. In urmatoarea conferinta voi prezenta «lumea deseurilor» si tot ce inseamna implicarea liberala in acest domeniu”, a declarat Cosmin Necula.

Acesta afirmase ca banii necesari completarii sumei datorate operatorului pot fi luati de la Sala Polivalenta si alte proiecte esuate, iar PNL nu l-a iertat. “S-a vorbit si despre mutat bani de la un capitol la altul in problema salubritatii, ceea ce este o aberatie, o ilegalitate”, acuza Dragos Luchian, in conferinta.

“E ilegal sa transferi bani de la un capitol la altul? Dar rectificarea bugetara ce reprezinta? Dar faptul ca sase milioane de euro au ramas necheltuiti anul trecut ce inseamna?” reactioneaza, iritat, Cosmin Necula. S-a mai vorbit si despre hotie in conferinta PNL, caci “Hot este si cel care fura voturi prin minciuna.”

Deputatul PSD se apara: “Eu nu am spus nicio minciuna, am facut o propunere bacauanilor, dar daca liderii PNL striga ca e o hotie ca locuitorii sa plateasca mai putin poate sunt ingrijorati de faptul ca nu vor mai fi bani pentru firmele-capusa!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. doua caricaturi care traiesc in alta lume.vor sa fie primari,insa insa nu au nimic cu realitatea bacauana si nici cu administratia.mint cu nesimtire in speranta ce vor obtine voturile bacauanilor.ce mai au in comun? sint produsul unor clanuri mafiote ca au distrus bacaul.unul este ,,descedentul” lui stavarache celelalt al lui benea si hrebenciuc. speram ca adevaratii bacauani sa nu se mai lase intimidati si sa voteze cu capul.altfel ,va fi greu pt noi si viitorul bacaului.

  2. PNL este dusmanul populatiei. Dragos Luchian este marioneta golanului de Ciubotaru.
    Sa lase oamenii sa semneze pt taxa de salubritate. De ce le e frica? Nu or sa mai aiba bani sa fure Ciobotaru,Luchian si toata gasca de nesimtiti???? Huuuuoooooo !!!!

  3. Asa este, banii din primarie tot de la contribuabili provin. Tocmai de aceea sustin ideea deputatului psd, sa fie folositi cu cap, nu sa isi rotunjeasca veniturile diverse firme “prietene” tot din buzunarul meu. Sa ma scuteasca stavareche de sali polivalente si mai stiu eu ce alte proiecte megalomanice daca el nu e in stare sa asfalteze 2 km de asfalt, ba mai mult, sacrifica populatia in asa hal, incat asteapta campania electorala sa faca atunci, iar la iarna vai de masinile noastre. Asa daca vine cineva si pripune o taxa mai mica, iar primaria sa suporte diferenta, nu vad unde e populismul sau problema.

  4. daca organizatia mafiota numita psd au ales sa fie condusi diun condamnat pentru frauda la ce sa se astepte cetateni Bacaului din partea acestei caricaturi de deputat las ruga la urmatoarea conferinta de presa sa ne spuna pentru ce proecte sa batut in parlament in folosu cetatenilor din judetu Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ