Elephant Bike Club Bacau a organizat duminica, incepând cu ora 11.00, o competitie pentru biciclistii bacauani, intitulata Bacau Spring Race.

S-au inscris si au participat peste 150 de amatori ai acestui sport, care au fost impartiti pe doua tipuri de trasee: race – 20 km, pentru categoriile sub 18 ani, intre 18 si 29 de ani, 30 -39 ani, peste 40 de ani, elite open (doar cei afiliati la cluburi profesioniste) si feminin open, respectiv family – 10 km, pentru echipajele formate dintr-un adult A 1 copil sub 14 ani.

A fost o competitie de sfârsit de saptamâna, in care nu au fost invinsi si invingatori, ci doar miscare in aer liber, adrenalina si multa distractie, chiar daca, in final, organizatorii au oferit si premii, cu sprijinul sponsorilor acestei editii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ