3 octombrie 2023

Spitalul buhusean, model de succes la nivel national

HomeEvenimentSpitalul buhusean, model de succes la nivel national

Spitalul buhusean, model de succes la nivel national

La Bucuresti, sub patronajul Ministerului Sanatatii, a avut loc conferinta de finalizare a proiectului „Buna Guvernare prin Integritate si Responsabilitate in Sistemul de Sanatate Românesc”. Au participat peste 200 de invitati din tara: manageri de spitale, sefi de directii sanitare, alte persoane implicate în activitatea sistemului sanitar, dar si Nicolae Banicioiu, ministrul demisionar al Sanatatii, Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne.

Manifestarea a fost organizata de Compartimentul de Integritate al Ministerului Sanatatii. In cadrul conferintei au fost prezentate considerentele care au stat la baza infiintarii compartimentului de integritate din cadrul Ministerului Sanatatii si definirii mecanismului de feedback al pacientului.

In cadrul conferintei a fost prezentat „Modelul Buhusi”, dr. Cristian Petcu si dr. Gabriela Cristisor (Compartimentul de Integritate al Ministerului Sanatatii) evidentiind considerabila valoare adaugata consemnata, an de an, in activitatea spitalului buhusean. Buhusenii au fost reprezentati la manifestare de primarul Ionel Turcea, dr. Toron Mouhannad, managerul spitalului, si Constantin Poiana, managerul de calitate.„In urma cu putini ani, spitalul buhusean era in pragul colapsului. Conjugarea fericita a eforturilor primariei, echipei manageriale si salariatilor a avut ca efect sporirea spectaculoasa a standardului de calitate, prin centrarea atentiei pe nevoile pacientului.”
Dr. Toron Mouhannad, managerul Spitalului Buhusi (foto)

 

Alte titluri
Alte titluri

Trafic restricționat în zona Orizont. Primăria a uitat să anunțe din timp

Strada Pictor Andreescu din Bacău a fost închisă circulatiei...

Simpozionul Național „Vasile Pârvan”, sub semn aniversar

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău, în parteneriat cu Arhivele...

„Serile pianistice” la Centrul de Cultură „George Apostu”

Centrul de Cultură „George Apostu” în parteneriat cu Asociația...

Ultimele știri