Sala Amfiteatru a Centrului de Afaceri si Expozitii a fost, timp de doua zile, gazda unui spectacol concurs intitulat „Elevii au talent” – editia a II-a, care are scopul de a promova copiii si tinerii cu aptitudini deosebite in domeniul muzical, instrumental, dar si in teatru si coregrafie. Au participat peste 100 de elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal.

Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare”, in colaborare cu Asociatia „Pro Pedagogic”, prin presedintele ei, Andra Scutaru au fost sustinatorii intregului eveniment, initiat si organizat de prof.de educatie muzicala Marinela Paraschiv Gora si prof. de educatie fizica Izabela-Valentina Tutu, sustinute de prof. Lavinia Baisan – coordonator pentru programe si proiecte educative.

Sectiunile concursului au fost: muzica usoara, muzica populara, muzica instrumentala (pian, chitara, fluier, tobe), dans modern, dans sportiv, teatru. Juriul a fost format din profesori specialisti in muzica, dans si teatru, de la Colegiul National de Arta „G.Apostu” Bacau (reprezentati prin director adjunct Leahu Antonela si prof. Anamaria Zodian), de la Clubul Artis Daio (prin prof. Danut Gheorghies), din partea Inspectoratului Scolar Bacau -inspector de specialitate prof. Marinela Potârniche, alaturi de elevele Denisa-Elena Asiminei si Andreea-Mihaela Bezarau.

Premiile au constat in medalii si diplome, la fiecare categorie de concurs si pe fiecare nivel de studiu.

1. Elevii au talent-Editia a II-a 2014 – CLASAMENT FINAL-Categoria primar

2. Elevii au talent-Editia a II-a 2014 – CLASAMENT FINAL-Categoria gimnaziu

3. Elevii au talent-Editia a II-a 2014 – CLASAMENT FINAL-Categoria liceu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ