Polițiștii moineșteni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex feminin, de 74 de ani, din comuna Solonț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie, comisă asupra sa de către o persoană de sex masculin.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat că la data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, la locuința victimei s-a prezentat un tânăr necunoscut, care i-a spus că vine din Italia și că i-a adus o scrisoare din partea nepotului ei.

În momentul în care bătrâna a deschis ușa, tânărul a îmbrâncit-o și a intrat în casă. Astfel, sub amenințarea cu un cuțit, a obligat partea vătămată să-i dea suma de aproximativ 830 lei și i-a sustras de pe o masa un telefon mobil, după care a plecat.

PUBLICITATE

Din investigaţiile efectuate, polițiștii au identificat și reținut persoana în cauză, un tânăr de 22 de ani, din comuna Măgirești.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunerea de arestare preventive.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ