SOIM-urile vor face spectacol de Ziua Marinei/Foto: Radu Lancranjan

Participare bacauana la Ziua Marinei Române!

Luni, 15 august, patru aeronave tip IAR 99 SOIM apartinând Bazei 95 Aeriana Bacau vor participa in survol la activitatile organizate in porturile Braila si Tulcea.

Zilele trecute, mai multe aeronave au fost vazute de turisti survolând litoralul românesc pâna la Vama Veche.

Pe lânga spectacolul aerian, bacauanii aflati in vacanta mai pot viziona in porturile Braila si Tulcea expozitii si ateliere interactive ale Marinei Militare, dar si exercitii demonstrative, jocuri si concursuri marinaresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Pai altele nu prea mai sunt. Daca or mai fi vreo 10-15 astfel de avioane imprastiate prin tara. Rusinos, cu fabrica de aviane in tara, s-a ajuns aproape sa nu mai avem avioane de vanatoare si antrenament ! Romania avea mai multe avioane militare in anii 50 si 60 decat azi. Si erau relativ moderne pt. acea vreme !

  2. Poate raman acolo ,,doamne ajuta,,ramane Bacaul descoperit,ce ne facem noi, fara zgomotul infernal, o mare problema pt cetatenii din sud,in tarile unde confortul cetateanului conteaza sunt pozitionate departe de zone locuite

LĂSAȚI UN MESAJ