La data de 24 octombrie a.c.10.2015, în jurul orei 02.40, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău a oprit pentru verificări un autoturism, inmatriculat in Bucuresti, care circula pe strada Mihai Viteazu, din Bacău.
Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, din Bucureşti, emana halena alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data 24 octombrie a.c., in jurul orei 16.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Moinesti, polițiștii au depistat un localnic de 62 de ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat concetrația de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii ifracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 25 octombrie a.c., in jurul orei 19.00, politistii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat in trafic un barbat de 34 de ani, din comuna Sascut, care conducea un autoturism pe DJ 119 A din comuna Sascut, in timp ce se afla sub influența alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 25 octombrie a.c., in jurul orei 07.30, politistii din comuna Ghimeş-Făget au depistat în flagrant un barbat de 25 de ani, din judetul Harghita, care se afla sub influența alcoolului și conducea un autoturism pe D.C. 141 Bolovăniş.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Comăneşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ