Colegiul Tehnic „Letea” a organizat prima editie a Simpozionului interregional „Alimentatia sanatoasa, incotro?”, cuprins in Calendarul activitatilor educative organizate in anul scolar 2013-2014.

„Scopul acestei activitati a fost sa aduca in atentie alimentatia sanatoasa si sa-i determine pe tineri sa constientizeze importanta si necesitatea unei alimentatii corecte, urmarind in acelasi timp, promovarea initiativelor si abordarile originale intr-un cadru competitional.”
prof. Tania Radu, director adjunct

La acest proiect s-au inscris 217 persoane cu lucrari desfasurate pe cele trei sectiuni. Prima sectiune a fost destinata atât elevilor, cât si cadrelor didactice, care au participat indiferent de disciplina predata cu referate si comunicari pe tema „Mâncam sanatos pentru a ne proteja viata”. A doua sectiune a fost un concurs de desene si afise destinat elevilor, cu tema „Alimentele ne sunt prieteni sau dusmani?”. Elevii participanti la aceasta sectiune au realizat desene si afise având un slogan care sa constituie o reclama la un produs sanatos sau o antireclama la un produs alimentar cu efecte negative asupra sanatatii.

PUBLICITATE

Ce-a de-a treia sectiune a fost un concurs de arta culinara, unde 22 de echipe, formate din elevi de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron” , Colegiul „Grigore Antipa”, Liceul Tehnologic „Petru Rares” si Colegiul Tehnic „Letea”, au pregatit in fata juriului un preparat culinar cât mai original si mai sanatos care sa impresioneze atât ca aspect, gust, cât si prin calitatile sale nutritive. Toate lucrarile de la ultimele doua sectiuni au facut obiectul unei expozitii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ