Scapase cu o masura preventiva blânda, controlul judiciar, dar a ajuns in arest pentru o noua infractiune. Nu, nu este vorba de vreun primar in acest caz. Un barbat de 37 de ani, din Bacau, a rezistat mai putin de un an fara sa comita vreo infractiune.

Plasat de Tribunal sub control judiciar, începând din iunie 2015, bacauanul si-a riscat libertatea pentru niste tigari si a ajuns in final dupa gratii.

Politistii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare din IPJ Bacau au gasit asupra barbatului peste 1.300 de pachete de tigarete, pe care le detinea contrar dispozitiilor legale, în afara antrepozitului fiscal.

PUBLICITATE

Prejudiciul cauzat statului este estimat la 14.300 de lei. Politistii au sesizat instanta, iar Curtea de Apel Bacau a dispus arestarea preventiva a barbatului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ