În ședința Colegiului Prefectural de astăzi, 29 august 2018, au fost analizate pregătirea unitaților de învățământ preuniversitar din județul Bacău pentru începerea anului școlar 2018-2019 și Programul Naţional „Campionii României în școală, liceu și universitate”

Astăzi, 29 august 2018, de la ora 11.00, prefectul județului Bacău, doamna Maricica-Luminița Coșa, a condus împreună cu subprefectul județului, domnul Valentin Ivancea, ședința Colegiului Prefectural.

Ordinea de zi a cuprins teme privind pregătirea unităților de învățământ preuniversitar din județul Bacău pentru începerea anului școlar 2018-2019 și Programul Naţional „Campionii Romaniei în școală, liceu și universitate.

Materialele au fost prezentate de inspectorii școlari Adriana Chioaru și Ionuț Munteanu din partea Inspectoratului Școlar judetean Bacău și de directorul Direcției județene pentru Tineret și Sport Bacău, Claudiu Ambrosie.

Prefectul județului Bacău, doamna Maricica Luminița Coșa a subliniat faptul că “în anul 2017, la începutul anului școlar, am solicitat atat Inspectoratului Școlar județean Bacău, unităților administrativ teritoriale din județ și Inspectoratului județean pentru Situații de Urgență o relaționare eficientă, astfel încât începutul de an școlar 2018-2019 să ne găsească cu toate unitățile de învățămant din județ autorizate și avizate pe linia protecției la incendii.

Am solicitat atunci, solicit din nou, implicare și responsabilitate, așa încât să intrăm în noul an școlar cu garanția siguranței copiilor și cadrelor didactice”.

Alte articole