Onestenii benefiziaza de serviciile unei noi sectii la Spitalul Municipal din oras. Este vorba despre Sectia De Ingrijiri Paleative, destinata bolnavilor cronici care nu au posibilitatea de a primi asistenta medicala în condiții optime, la domiciliu.

Sectia a fost amenajata la etajul sase al Spitalului Muncipal si are in dotare zece paturi. Personalul medical asistent a fost asigurat in urma unui concurs. De asemenea, si pentru posturile de infirmiere s-a organizat examen, in urma caruia au fost selectate zece persoane.

Managerul Spitalului Onesti, medicul Oana Secara, a declarat ca sectia va aduce un plus de ingrijire bornavilor aflati in stadii terminale, care vor beneficia de ingrijire intr-un mediu propice, inclusiv sprijin psihic. Toata investitia a fost asigurata din fondurile spitalului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ