– enoriasii din Sarata sar in apararea preotului paroh din localitate, mutat „disciplinar” la o alta parohie de lânga Bacau

Peste 100 de enoriasi din parohia Dealu Nou, comuna Sarata, au protestat, dupa slujba de duminica, fata de decizia Episcopiei Romanului si a Bacaului de a-l muta pe preotul paroh in alta localitate.

Crestinii ortodocsi din zona le reproseaza superiorilor bisericii ca au decis, fara niciun motiv oficial care sa stea in picioare, mutarea preotului din localitate la o alta parohie din Letea Veche, Siretu.

PUBLICITATE

In locul preotului Zaharia ar urma sa fie adus un alt parinte de la o parohie din localitatea Balcani. Vom reveni cu detalii privind incidentul din parohia Dealu Mare – Sarata, inclusiv opinia Episcopiei Romanului si a Bacaului, intr-o editie viitoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. A cotizat din greu la asa-zisul “preasfintit”! Nu-l mai satura ala cu coarne de bani pe “stapanul” ioachim(majuscula ar fi o onoare pentru popa asta iubitor de arginti)! Enoriasii ar trebui sa-l bata cu pietre pe porcul asta de popa!

LĂSAȚI UN MESAJ