Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a transmis catre toate liceele si colegiile bacauane date pentru desemnarea elevului cel mai bun.

Trebuie avute in vedere mai multe criterii ce tin de rezultatele obtinute la invatatura, munca depusa in timpul anului scolar (activitati extrascolare si de voluntariat), dar si ca respectivul elev sa aiba maximum 9 absente nemotivate, nota 10 la purtare si o situatia familiala deosebita (orfan de un parinte sau ambii parinti, familie monoparentala, venituri foarte mici, familie numeroasa etc).

Elevul selectat la nivel judetean va beneficia de o tabara nationala gratuita de Excelenta in Cultura, Traditii si Civilizatie Dacica si Româna ce se va desfasura la Tabara Scolara Caprioara din Deva, judetul Hunedoara, in perioada 26 august – 1 septembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ