Miscarea Populara devine din ce in ce mai mare. Presedintele organizatiei bacauane, Ion Vrânceanu, a anuntat ca s-au strâns circa 4.500 de adeziuni pâna acum, iar 80 la suta dintre cei interesati sa intre in formatiunea politica sunt persoane care nu au mai facut politica. Totodata, 12 primari doresc sa se inscrie in partid si doar in 12 comune nu s-au constituit inca organizatii locale.

Cu prilejul conferintei de presa in care s-a facut acest bilant, presedintele Miscarii Populare a anuntat ca la primaria municipiului Bacau va candida Constantin Scripat, recent inscris in formatiune. „Este pentru prima data când candidez la Primaria Bacau. Am o experienta administrativa de 24 de ani, având mai multe functii.

Am lipsit o perioada de pe scena politica. Sunt bacauan si sunt total nemultumit de cum arata Bacaul. Orasul a stagnat si a ajuns sa fie ultimul din Moldova, desi in perioada 1996 – 2000 a fost fruntas. Actuala administratie va avea de furca cu mine, voi veni cu documente care sa arate unde suntem”, a explicat Constantin Scripat, care a vorbit pentru prima data si de gradul de indatorare al orasului si creditele facute de administratie.

PUBLICITATE

„Vom veni cu documente care sa arate in ce masura ne-am indatorat si ce se intâmpla cu banii”, a mai promis candidatul MP. Pentru a comunica mai bine, si direct cu cetatenii, acesta si-a facut numarul de telefon public pentru a asculta ce nemultumiri au oamenii si ce solutii propun.Constantin Scripat poate fi contactat la numarul 0726/100105.

Scripat a anuntat ca nu si-a format inca o echipa si nici nu a facut sondaje de opinie, dar este increzator in sansele sale. A promis ca va organiza mai multe conferinte de presa in care va discuta pe capitole despre problemele orasului. In iunie 2012 acesta a candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean, dar a pierdut pe fondul succesului USL. Anterior, a fost prefect in Guvernul Boc.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Bai nea Scripete, lasa-ne!!! Du-te, sa nu -ti mai auzim de nume!Unii dintre noi n-au uitat de anul 2010! N-o sa-i iert niciodata pe cei care mi-au furat 25% din salariu si nici n-o sa-i votez!!!

  2. bravo,mult succes d-le scripat.bacaul are nevoie de dvs.nu va lasati intimidat de reactia lichelelor…ati facut un lucru rar intilnit,v-ati pus la dispozitia bacauanilor prin nr de telefon personal.sint alaturi de dvs.

  3. Daca ar iesi Scripat primar s-ar schimba ceva in orasul asta adus in paragina de prea iubitul nostru primar Stavarache dar nu cred ca o sa reuseasca sa bata masinaria PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ