Cei cinci elevi care au reprezentat Bacaul la Olimpiada Nationala de Geografie (4 -10 aprilie, Cluj Napoca) au venit acasa cu 6 premii speciale.

Olimpici bacauani in acest concurs sunt: la clasa a XII-a, Laura Elisei (Colegiul National „Gh.Vranceanu), la clasa a XI-a, Viorel Popa (Colegiul National „Gr.Moisil” Onesti), la clasa a X-a, Rares Ciobanu (Colegiul National „D.Cantemir” Onesti), la clasa a IX-a, Alexandra Iosif (Colegiul National „Gr.Moisil” Onesti) si la clasa a VIII-a, Elena Ursu (Scoala Gimnaziala „Ghita Mocanu” Onesti).

„Este o performanta excelenta. Eleva Elena Ursu, din Onesti, a obtinut doua premii – un premiu special din partea Ministerului Educatiei, pentru punctajul maxim obtinut la proba practica scrisa, dar si un premiu special din partea Societatii Române de Geografie, pentru rezultatele obtinute la finalul competitiei.

Ceilalti patru elevi bacauani au fost si ei premiati cu premiu special de catre Societatea Româna de Geografie. Au fost diferente extrem de mici care au impus câstigatorii. Spre exemplu, Elisei Veronica s-a situat la doar 50 de sutimi de podium”, a declarat prof. Lucian Serban, inspector scolar pe geografie la Inspectoratul Scolar Judetean Bacau.

Lotul bacauan a fost insotit de prof. Adrian Mihaila, director adjunct la Colegiul National „Gr. Moisil” Onesti, care a avut in olimpiada doi elevi. Urmare a acestor rezultate, judetul Bacau s-a situat pe locul VII la nivelul judetelor in aceasta competitie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ