La data de 20 aprilie a.c., Postul de Poliție Sascut a fost sesizat de o persoană de sex feminin de 63 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din poşetă suma de 300 lei, în timp ce se afla la locul de muncă.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiști a rezultat că la data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, persoana vătămată a părăsit biroul in care lucra, timp în care o tânără de 24 de ani din Sascut a pătruns în încăpere și a sustras din geanta reclamantei suma de 300 de lei.

Tânăra de 24 de ani a recunoscut comiterea faptei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ