Patru băbați din comuna Sarata sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat, instigare la furt calificat și complicitate la furt calificat, după ce aceștia au sustras dintr-o locuință bunuri în valoare de 4800 de lei.

La data de 1 aprilie a.c., polițiștii din comuna Sarata au soluționat un furt din locuință, reclamat la data de 31 martie a.c., de către un bărbat de 55 de ani.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 30/31 martie a.c., doi localnici de 20 și 25 de ani, instigați de un bărbat de 75 de ani, din aceeași comună care cunoștea faptul că persoana vătămată deține bunuri intr-o anexă a gospodăriei, ar fi pătruns prin efracție în beciul locuinței și ar fi sustras patru butoaie din fibră de sticlă. Cei doi ar fi transportat bunurile sustrase cu ajutorul unui bărbat de 52 de ani din localitate, la locuința acestuia, care urma să achite pentru bunurile în cauză suma de 300 de lei.

PUBLICITATE

Cele patru butoaie din fibră de sticlă, cu capacitatea de 1000 litri fiecare, în valoare totală de 4800 de lei au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

In cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, instigare la infracțiunea de furt calificat şi complicitate la infracțiunea de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ