Reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau (CPECA), alaturi de voluntarii antidrog si partenerii, sarbatoresc in perioada 19-23 august “Saptamâna voluntarilor antidrog”.

Pe parcursul intregii saptamâni se vor organiza activitati menite sa contribuie la dezvoltarea personala a tinerillor care fac parte din asociatia antidrog. Evenimentul a debutat cu un workshop numit “Comoara de lânga noi”, la “Centrul Social Cultural Gospodaresc Sf. Cuvios Antipa” din Itesti.

La acesta au participat 25 de voluntari care au dezbatut si importanta lucrului in echipa in realizarea proiectelor de prevenire a consumului de droguri. Cel mai important proiect din cadrul acestui eveniment este proiectul “Copilarie …MARE bucurie!”, initiat de prof. Camelia Râncu si un grup de 4 voluntari.

Acesta se va derula mâine, la Penitenciarul de Minori si Tineri Bacau. Intre 9.00 si 15.00 vor avea loc discutii si activitati dedicate dezvoltarii abilitatii de a se bucura de viata, fara a apela la surogate, a tinerilor privati de libertate.

De miercuri pâna vineri, in intervalul orar 9.00-16.00, vor avea loc cursuri interactive, de instruire a noilor voluntari. Acestea sunt organizate de CPECA impreuna cu Asociatia pentru Prevenirea Adictiei si Comportamentului Adictiv Bacau.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ