Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” (CAEx) Bacau va gazdui, intre 4 sI 5 iunie, cea de-a doua editie a manifestarii dedicate Zilei internationale a mediului „Green Week”. Evenimentul, organizat de CAEx, în parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, Ecorec Recycling si Demeco, este dedicat Zilei Mondiale a Mediului si face parte din manifestarea „Make a Progress, Do Circulary Economy!”, înscrisa în calendarul editiei acestui an al Saptamânii Verzi (Green Week), sub patronajul Comisiei Europene.

„Evenimentul îsi propune sa prefateze si sa constientizeze publicul tinta, dar si pe noi toti, despre obiectivele ce vor fi asumate de tarile membre în perioada 2014 – 2020, incluzând, desigur, tintele pe mediu”, au precizat organizatorii. Astfel, in prima zi a Green Week, 4 iunie, începând cu ora 10.00, este programata Conferinta Regionala „Provocari globale – abordari locale: reciclarea deseurilor & economisirea resurselor”.

Si-au anuntat participarea reprezentanti ai institutiilor publice, ai generatorilor de deseuri si agenti economici colectori – reciclatori – tratatori de deseuri, urmând a fi abordate diverse teme legate de gestionarea deseurilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ