La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au efectuat percheziţii domiciliare pe raza comunei Sănduleni, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în perioada 04-07 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras bani, respectiv 1800 franci elveţieni şi 1300 lei, dintr-o locuinţă din comuna Sănduleni.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificaţi doi tineri de 19 ani, ambii din comuna Sănduleni, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate.

În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de cei doi tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ