Ministerul Educatiei a devansat cu o zi repartizarea computerizata a tuturor cadidatilor la Evaluarea Nationala pentru accesul catre invatamântul liceal.

Conform calendarului, primele informatii trebuiau sa apara azi, 16 iulie, insa aseara aplicatia admitere.ro deja a afisat repartizarile pe fiecare liceu.

Urmeaza ca si listele cu absolventii repartizati sa fie afisate si in scoli, alaturi de locurile neocupate.

PUBLICITATE

Cea de-a doua repartizare computerizata a absolventilor de clasa a VIII-a care nu au fost cuprinsi in prima etapa va avea loc in 25 iulie, iar a treia etapa se va face in 5 – 6 septembrie 2013.

Repartizarea candidatilor din seriile anterioare care au implinit vârsta de 18 ani pâna la data inceperii cursului anului scolar 2013 – 2014 pe locurile de la invatamântul seral si cu frecventa redusa se va face intre 24 si 26 iulie.

Pentru a vedea la ce liceu ai intrat acceseaza: http://admitere.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=4


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ