Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus prelungirea termenului de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice si institutiile publice, pâna la data de 30 septembrie 2013.

Joi, 22 august 2013, s-a încheiat cea de-a doua etapa de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice, în care au fost acceptate 67 de dosare pentru 254 autovehicule si 220 de dosare au fost respinse.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice care au fost acceptate si respinse în Program este publicata pe site-ul AFM, www.afm.ro, la sectiunea aferenta Programului. Pâna în prezent, in ambele etape, 820 de dosare au fost depuse de persoanele juridice si institutiile publice.

Persoanele juridice si institutiile publice care au fost respinse au posibilitatea de a depune un nou dosar de finantare în vederea participarii la Program, la sediul AFM, pâna la data de 30 septembrie 2013.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ